Witam
Czy komuś z Was udało się wyegzekwować poprawki dot. np. krzywych drzwi szafy balkonowej lub krzywych płyt, które tworzą tą szafę?
Mam źle powycinane płyty, krzywo, nie da się z tym żyć. Odmawiają współpracy, ludzie się tam zmieniają, tracę siły pomału.
Wysyłają pismo, że chętnie pomogą, ale muszę zapłacić 500 zł za powtórny przyjazd pracownika (w lipcu nie wchodziłem z Panem do góry, ponieważ miał ze sobą farbę i pędzel, i chciał to malować, kiedy tam to wszystko trzeba wymienić. Jego praca byłaby szkodą czasu).
Poziom mojej złości chyba nigdy nie był tak wysoki, szukam pomysłu jak to ugryść.
Szafy balkonowe - pytanie
Moderator: tom
Re: Szafy balkonowe - pytanie
Może odkopię trochę trupa z szafy, ale czy koniec końców udało się coś sensownego wymyślić?
Ze mną kontaktowano się kilkukrotnie w sprawie poprawek, ale zawsze ostatecznie nikt się nie pojawiał, a wyciągnąłem tylko informacje, że właśnie te „poprawki”, to pomalowanie szafy, co w moim odczuciu tylko pogorszy wizerunek tego czegoś.
Może komuś udało się jakos sensownie wykończyć szafę na własną rękę?
Ze mną kontaktowano się kilkukrotnie w sprawie poprawek, ale zawsze ostatecznie nikt się nie pojawiał, a wyciągnąłem tylko informacje, że właśnie te „poprawki”, to pomalowanie szafy, co w moim odczuciu tylko pogorszy wizerunek tego czegoś.
Może komuś udało się jakos sensownie wykończyć szafę na własną rękę?
Aktualnie mam informacje, ze szuka firmy która je pomaluje. Jest kolejna nowa osoba która się tym zajmuje, zadzwonię do niej w poniedziałek i dam znać.
W naszym przypadku tez nie odebralismy szafy i do tej pory jej nie poprawili i tak samo umawiaja sie i nikt sie nie pojawia albo ze nie sa od tej czesci szafy tylko kto inny...
Dałem ostateczny czas do 30.05.2018 po tym terminie będę dochodził prawnie inaczej się nie da
-
- Brama: 10E
U mnie podobnie umawiali sie w zeszłym roku i nie przychodzili. Niedawno po ponagleniu dostałam tą samą informację o braku wykonawcy, ale równiez dałam czas do 31-go maja. W umie jest klarowny zapis, że usterki mają być usunięte niezwłocznie a mija rok, więc jeśli i ten termin nie zostanie dotrzymany to wchodzę z pomocą prawnika na drogę sądową.
U mnie był kolejny człowiek miesiąc temu ogładać, nadal nic.