Wiadomo już coś o lokalach usługowych ?
Z tego co widzę na stronie to jeszcze żadna umowa nie została podpisana, ale być może jakieś rozmowy już trwają ?
Lokale uslugowe
Moderator: tom
-
- Site Admin
- Brama: 10E
Re: Lokale uslugowe
Tutaj ostatnio też nie było nic wiadomo. Ponoć toczyły się jakieś rozmowy z LIDL'em bądź inny marketem, ale finalnie pewnie do niczego nie doszło (brak wykupionych/zarezerwowanych powierzchni usługowych). Średnio to widzę, zważywszy na to, że to dopiero pierwszy budynek i pewnie mało jaka firma chce coś na dole otwierać nie mając zbyt dużego targetu w postaci niewielkiej ilości mieszkańców. Pewnie z biegiem czasu pojawią się jakieś usługi typu stomatolog bądź sklepy specjalistyczne, a na market będzie nam dane dłużej poczekać (fajnie, gdyby chociaż jakąś piekarnie otworzyli
)
Może RAFIN będzie mógł powiedzieć coś więcej na ten temat. Zarejestrowali się na forum z tego co widzę.

Może RAFIN będzie mógł powiedzieć coś więcej na ten temat. Zarejestrowali się na forum z tego co widzę.
Administrator pisze:Tutaj ostatnio też nie było nic wiadomo. Ponoć toczyły się jakieś rozmowy z LIDL'em bądź inny marketem, ale finalnie pewnie do niczego nie doszło (brak wykupionych/zarezerwowanych powierzchni usługowych). Średnio to widzę, zważywszy na to, że to dopiero pierwszy budynek i pewnie mało jaka firma chce coś na dole otwierać nie mając zbyt dużego targetu w postaci niewielkiej ilości mieszkańców. Pewnie z biegiem czasu pojawią się jakieś usługi typu stomatolog bądź sklepy specjalistyczne, a na market będzie nam dane dłużej poczekać (fajnie, gdyby chociaż jakąś piekarnie otworzyli)
Dobrze że Lidla czy Biedronki nie będzie. Nie chciałbym aż takiego tłumu a co za tym idzie halasu pod oknem

-
- Site Admin
Optymalna byłaby piekarnia i sklep mięsny
Do E.Leclerca jest blisko, ale od siebie mogę polecić Tesco na dowóz (oprócz mięsa typu pierś z kurczaka itd.)
Korzystam od przeszło roku, chwalę sobie oszczędność czasu i duży wybór.

Do E.Leclerca jest blisko, ale od siebie mogę polecić Tesco na dowóz (oprócz mięsa typu pierś z kurczaka itd.)

Korzystam od przeszło roku, chwalę sobie oszczędność czasu i duży wybór.
[quote="Administrator"]Optymalna byłaby piekarnia i sklep mięsny
Wystarczyłaby piekarnia, jakiś Hert czy Familijna
I jakiś sklep spożywczy, żeby jak się czegoś zapomni to nie lecieć do T&J 

Wystarczyłaby piekarnia, jakiś Hert czy Familijna

Byłbym nawet zadowolony z jakiegoś marnego fresh marketu 

Mija miesiąc. Żadnych info? Chociaż plotek...? 

Dwa tygodnie temu słyszałem od p. Iwony, że prowadzą rozmowy z piekarnią i drogerią.
-
- Site Admin
Czarny pisze:Dwa tygodnie temu słyszałem od p. Iwony, że prowadzą rozmowy z piekarnią i drogerią.
To samo słyszałem dwa miesiące temu i w połowie 2016

Czarny pisze:Dwa tygodnie temu słyszałem od p. Iwony, że prowadzą rozmowy z piekarnią i drogerią.
Wczoraj od Pani Iwony usłyszałem to samo...